Viki Pogačar

Rojen v Ljubljani.

Filmografija

Direktor fotografije
Pahljača mladosti (1985) kratki igrani TV film
Ko je pomlad: 6. Zaspanka Andreja (1975) kratki igrani TV film
Meblo (1972) kratki dokumentarni propagandni film
S'm z Ribn'ce Urban (1968) kratki dokumentarni etnografski film
Potopljena obala (1967) kratki dokumentarni film
Weekend v Velenju (1967) kratki dokumentarni propagandni film
Stanovanje (1966) kratki igrani propagandni film
Na petelina (1966) kratki igrani film
Triglavski gozdovi (1966) kratki dokumentarni gospodarstveni film
Litostroj (1966) kratki dokumentarni propagandni film
Tržič, biser med gorami (1966) kratki dokumentarni TV film
Turnir pri Šumiku (1965) kratki dokumentarni film o naravi
Sprehod po Beli krajini (1965) kratki dokumentarni propagandni film
Poletna noč (1965) kratki igrani eksperimentalni film
Hej čez bele poljane (1965) kratki dokumentarni propagandni film
Zima, zima bela (1965) kratki dokumentarni propagandni film
Dvakrat prva (1965) kratki dokumentarni film
Tovariši (1964) kratki igrani film
Za obnovo Skopja (1964) kratki dokumentarni propagandni film
Puščica nad gladino (1963) kratki dokumentarni film o naravi
Po Sloveniji (1963) kratki dokumentarni propagandni film
Otroci in metulji (1963) kratki igrani film
Mala zaveznica (1962) kratki dokumentarni film o naravi
Živi in pusti živeti (1962) kratki dokumentarni učni film
Ti si kriv (1961) kratki dokumentarni etnografski film
Mariborski teden (1961) kratki reklamni film
Kako to boli (1961) kratki dokumentarni film
Kje je železna zavesa? (1961) kratki dokumentarni film
Me poznate? (1960) kratki igrani propagandni film
Cesta (1960) kratki igrani satirični film
Nenavaden lov (1959) kratki dokumentarni film o naravi
Arbissima (1959) kratki dokumentarni film
Vlaki vozijo mimo (1959) kratki dokumentarni film
Bizoviške perice (1959) kratki dokumentarni reportažni film
O medvedu Sulčku in metuljčku (1958) kratki dokumentarni film
Obisk pri kiparju Dolinarju (1958) kratki dokumentarni film o umetnosti
Hitreje in lepše - Tops (1958) kratki reklamni film
Vzpon (1958) kratki dokumentarni reportažni film
Kilovati za vaško skupnost (1958) kratki dokumentarni propagandni film
Tovarna avtomobilov Maribor (1957) kratki reklamni film
Gospodarsko razstavišče (1956) kratki dokumentarni propagandni film
Plemenita jekla (1956) kratki dokumentarni film
U Vojno-sanitetskoj oficirskoj školi (1955) kratki dokumentarni propagandni film
Tri doline (1955) kratki dokumentarni film
Kajak (1955) kratki dokumentarni reportažni film
IV. svetovno prvenstvo v kajak slalomu (1955) kratki dokumentarni reportažni film
Novi izdelki (1955) kratki dokumentarni propagandni film
Ilirija (1954) kratki reklamni film
Slovo od Borisa Kidriča (1953) kratki dokumentarni reportažni film
Naši dokumenti - Okroglica (1953) kratki dokumentarni reportažni film
Dedek Mraz veselja čas (1953) kratki dokumentarni reportažni film
V soncu višin (1953) kratki dokumentarni film
Naši dokumenti - Jugoslavija (1953) kratki dokumentarni propagandni film
24 ur med nami (1952) kratki dokumentarni propagandni film
Spomini na partizanska leta (1952) kratki dokumentarni film
Plazovi na Tolminskem (1952) kratki dokumentarni reportažni film
Po partizanskih poteh (1951) kratki dokumentarni reportažni film
Pomlad v gorskem lovišču (1951) kratki dokumentarni film
Koraki v svobodo (1951) kratki dokumentarni propagandni film
Oton Župančič (1951) kratki dokumentarni film
Na granici (1951) kratki dokumentarni reportažni film
Pšata 1949 (1949) kratki dokumentarni reportažni film
Planica 1949 (1949) kratki dokumentarni reportažni film
S Titovimi fiskulturniki v Pragi (1949) kratki dokumentarni reportažni film
Filmski obzornik 29 (1948) kratki dokumentarni novičarski film
Filmski obzornik 28 (1948) kratki dokumentarni novičarski film
Gradimo zadružne domove (1948) kratki dokumentarni propagandni film
Filmski obzornik 32 (1948) kratki dokumentarni novičarski film
Filmski obzornik 31 (1948) kratki dokumentarni novičarski film
Partizanske bolnice v Sloveniji (1948) kratki dokumentarni film
Tujega nočemo, svojega ne damo (1948) kratki dokumentarni reportažni film
Snemalec
Jaz sem njena mama (1980) TV igra
Vrtačnik (1979) TV igra
Obiski (1975) TV igra
Josipina (1974) TV igra
Dobri stari pianino (1959) celovečerni igrani film
Dobro morje (1958) celovečerni igrani film
Dolina miru (1956) celovečerni igrani film
Vesna (1953) celovečerni igrani film