Marija Fajdiga Pirkmajer

Filmografija

Montažer
Titan Kamnik (1986) kratki dokumentarni film
Portret France Miheliča (1985) kratki dokumentarni film
Romanca ali Anatomija sanj (1982) kratki igrani film
Nikar kjerkoli čez cesto (1981) kratki dokumentarni učni film
Ljudje ob Krki (1981) kratki dokumentarni film
Promet (1980) kratki dokumentarni instruktivni film
Nabiralništvo (1980) kratki dokumentarni instruktivni film
Kruh (1979) kratki dokumentarni učni film
Zadnje lastovke (1979) kratki dokumentarni etnografski film
Ritem dela (1979) kratki dokumentarni film
Venec (1979) kratki igrani film
V mlinu (1979) kratki dokumentarni učni film
Ubij me nežno (1979) celovečerni igrani film
Planšarstvo v Bohinju (1979) kratki dokumentarni film
V službi socializma in boga (1979) kratki dokumentarni film
Od setve do mlačve (1979) kratki dokumentarni učni film
Sirjenje na Ovčji planini (1979) kratki dokumentarni učni film
Ljudje ob Krki (1978) kratki dokumentarni film
Srebrni jubilej Pule (1978) kratki dokumentarni film
Vabilo (1978) kratki igrani turistični film
Najdražji gost (1978) kratki dokumentarni film
Monolog Ivana Potrča (1978) kratki dokumentarni film
Portret Ladka Korošca (1978) kratki dokumentarni film
Pismo (1977) kratki igrani film
Toper - plaz (1977) kratki reklamni film
Bele trave (1976) celovečerni igrani film
Nocturno (1976) kratki dokumentarni film
Slikar (1976) kratki dokumentarni film
Soseska (1976) kratki dokumentarni film
Revolucija (1975) kratki igrani film
Pomladni veter (1974) celovečerni igrani film
Človek z masko (1974) kratki dokumentarni športni film
Pesem padlega partizana (1973) kratki dokumentarni film
Slovenska riviera (1973) kratki igrani turistično-propagandni film
Ko pride lev (1972) celovečerni igrani film
Posebna šola (1972) kratki dokumentarni film
Maškarada (1971) celovečerni igrani film
Utrinki (1971) kratki eksperimentalni film
Safari (1970) kratki dokumentarni film
Banket (1969) kratki igrani film
Plamen v dvonožcu (1968) kratki dokumentarni film
Sončni krik (1968) celovečerni igrani film
Kjer me srbi, tam se čoham (1968) kratki igrani film
Samomorilci, pozor! (1967) kratki dokumentarni film
Muzej zahteva (1967) kratki dokumentarni film
Kje je bil rojen Jacobus Gallus (1967) kratki dokumentarni film
Potopljena obala (1967) kratki dokumentarni film
Triglavski gozdovi (1966) kratki dokumentarni gospodarstveni film
Tržič, biser med gorami (1966) kratki dokumentarni TV film
Turnir pri Šumiku (1965) kratki dokumentarni film o naravi
Prekomorci (1965) kratki dokumentarni film
Po isti poti se ne vračaj (1965) celovečerni igrani film
Hej čez bele poljane (1965) kratki dokumentarni propagandni film
Tovariši (1964) kratki igrani film
Strupi (1964) kratki dokumentarni propagandni film
Kaj za vas? (1962) kratki dokumentarni film
Nastopajoči
Rdeči boogie ali Kaj ti je deklica (1982) celovečerni igrani film