Andreja Bolka

Filmografija

Montažer
Skrivnostna notranjost Bele gore (1999) kratki dokumentarni film
Triptih Agate Schwarzkobler (1996) celovečerni igrani TV film
Ko je gorelo nebo (1995) celovečerni dokumentarni TV film
Sabajev (1992) študijski igrani film
Črna orhideja (1989) celovečerni igrani TV film
Ljubezen nam je vsem v pogubo (1987) celovečerni igrani film
Veselo gostivanje (1984) celovečerni igrani film
Gradis 35 let (1980) kratki dokumentarni propagandni film
Krajevna skupnost (1977) kratki dokumentarni instruktivni film
Država (1977) kratki dokumentarni instruktivni film
Delegatski sistem (1977) kratki igrani instruktivni film
Nastanek in razvoj razredov (1977) kratki dokumentarni instruktivni film
Samoupravna interesna skupnost (1977) kratki igrani instruktivni film
Temeljna organizacija združenega dela (1977) kratki igrani instruktivni film
Botre (1976) TV igra
Slovenska gotika (1974) kratki dokumentarni film o umetnosti
Strah (1974) celovečerni igrani film
Kras - pravljični svet (1974) kratki dokumentarni turistično-propagandni film
Cvetje v jeseni (1973) celovečerni igrani film