Gorazd Perko

Filmografija

Asistent režije
Do konca in naprej (1990) celovečerni igrani film
Nekdo drug (1989) celovečerni igrani film
Veter v mreži (1989) celovečerni igrani film
Čisto pravi gusar (1987) celovečerni igrani film
Dramaturg
Triangel (1991) celovečerni igrani film
Do konca in naprej (1990) celovečerni igrani film
Nastopajoči
Maja in vesoljček (1988) celovečerni igrani film
Čisto pravi gusar (1987) celovečerni igrani film
Doktor (1985) celovečerni igrani film
Scenarist
Fant, pobratim smrti 2 (2012) dokumentarni
Fant, pobratim smrti (1992) kratki dokumentarni TV film