Vasja Kokelj

Filmografija

Scenograf
Zgodovina ljubezni (2018) celovečerni igrani film
Družinica (2017) igrani
Ivan (2017) igrani
Ribolov (2016) igrani
Prvih 10 - Remake (2016) dokumentarni
Stopnice (2015) igrani
Mali princ (2015) igrani
Ljubezen na strehi sveta (2015) igrani
Šiška Deluxe (2015) igrani
Sprava (2014) igrani
Drevo (2013) igrani
Zoran, moj nečak idiot (2013) igrani
Jutro (2012) igrani
Sto psov (2012) igrani
Sonja (2007) srednjemetražni igrani film
Odgrobadogroba (2005) celovečerni igrani film
Desperado tonic (2004) celovečerni igrani omnibus
Kruh in mleko (2001) celovečerni igrani film
Kreplje na Krasu (2000) kratki igrani film