Bernarda Oman

Rojena v Novem mestu.

Filmografija

Nastopajoči
In je takoj večer (2015) igrani
Limonada (2012) igrani
Angela vode: Skriti sponim (2009) celovečerni igrani TV film
Instalacija ljubezni (2007) celovečerni igrani film
Sezona 90/91 (2003) diplomski igrani film
Obsojena (2000) TV igra
Peter in Petra (1996) kratki igrani film
Kvartet (1991) celovečerni igrani TV film
Karneval, anđeo i prah (1990) celovečerni igrani film
Do konca in naprej (1990) celovečerni igrani film
Nekdo drug (1989) celovečerni igrani film
Glembajevi (1989) celovečerni igrani film
Veter v mreži (1989) celovečerni igrani film
Remington (1988) celovečerni igrani film
P.S. (1988) celovečerni igrani omnibus
Ljubezen nam je vsem v pogubo (1987) TV nadaljevanka
Ljubezen nam je vsem v pogubo (1987) celovečerni igrani film
Heretik (1986) celovečerni igrani film
Primož Trubar (1985) TV nadaljevanka
Kres (1985) kratki igrani film
Dediščina (1984) celovečerni igrani film