Marko Okorn

Rojen v Ljubljani.

Filmografija

Nastopajoči
Inferno (2014) igrani
Prvi dan v službi (2010) igrani
Dvojne počitnice (2001) TV nadaljevanka
Peter in Petra (1996) kratki igrani film
Triangel (1991) celovečerni igrani film
P.S. (1988) celovečerni igrani omnibus
Čisto pravi gusar (1987) celovečerni igrani film
Kormoran (1986) celovečerni igrani film
Dih (1983) celovečerni igrani film
Vsako jutro dobro jutro (1983) TV igra
Pustota (1982) celovečerni igrani film
Besedni zaklad (1982) kratki igrani film
Prestop (1980) celovečerni igrani film
Draga moja Iza (1979) celovečerni igrani film
Vdovstvo Karoline Žašler (1976) celovečerni igrani film
Revolucija (1975) kratki igrani film
Čarovnik (1973) kratki igrani film
Scenarist
Naša mala klinika (2004) TV nanizanka