Milena Muhič

Rojena v Mariboru.

Filmografija

Nastopajoči
Boš pa mrzlo jedo (2002) študijski igrani film
Moj ata socialistični kulak (1987) celovečerni igrani film
Veselo gostivanje (1984) celovečerni igrani film
Ljubezen (1984) celovečerni igrani film
Trije prispevki k slovenski blaznosti (1983) celovečerni igrani film
Naša krajevna skupnost (1980) TV nadaljevanka
Ščuke pa ni, ščuke pa ne (1980) TV nadaljevanka
Iskanja (1979) celovečerni igrani film
Vdovstvo Karoline Žašler (1976) celovečerni igrani film
Botre (1976) TV igra
Strah (1974) celovečerni igrani film
Rdeče klasje (1970) celovečerni igrani film