Jerca Mrzel

Rojena v Turiški vasi pri Slovenj Gradcu.

Filmografija

Nastopajoči
Stari pisker (2012) igrani
Na čakanju (2003) TV etuda
Poletje v školjki (II) (1988) celovečerni igrani film
Zločinci (1987) TV igra
Suha veja (1987) kratki igrani TV film
Živela svoboda (1987) celovečerni igrani film
Nobeno sonce (1984) celovečerni igrani film
Veselo gostivanje (1984) celovečerni igrani film
Dediščina (1984) celovečerni igrani film
Ljubezen (1984) celovečerni igrani film
Pustota (1982) celovečerni igrani film
Boj na požiralniku (1982) celovečerni igrani film
Bljuz (1981) dokumentarni
Ko zorijo jagode (1978) celovečerni igrani film
Med strahom in dolžnostjo (1975) celovečerni igrani film
Čudoviti prah (1975) celovečerni igrani film
Lutka (1974) dokumentarni
Obrazi (0) študijski dokumentarni film
Zrcalo (0) TV igra