Varja Močnik

Rojena v Ljubljani. Leta 1993 se je vpisala na AGRFT. V okviru študija posnela tri kratke filme, ki so bili prikazani tudi na več mednarodnih festivalih. Za film Otroci na cesti prejela nagrado za najboljši študentski film na Festivalu slovenskega filma v Portorožu leta 1998.

Filmografija

Asistent režije
Plan B (2006) celovečerni igrani TV film
Kaj bi še rad? (1999) diplomski igrani film
Druga izmena (1996) študijski dokumentarni film
Syrya (1995) študijski igrani film
Montažer
Naprej (1998) kratki igrani film
Režiser
Desperado tonic (2004) celovečerni igrani omnibus
Gusarski pohod (2000) diplomski igrani film
Krt v vrtcu (1999) TV etuda
Otroci na cesti (1998) študijski igrani film
Diareja Co. (1996) študijski dokumentarni film
Scenarist
Desperado tonic (2004) celovečerni igrani omnibus
Gusarski pohod (2000) diplomski igrani film
Krt v vrtcu (1999) TV etuda
Otroci na cesti (1998) študijski igrani film
Diareja Co. (1996) študijski dokumentarni film
Snemalec zvoka
Brez skrbi, Sergej Pavlovič, vse bo še v redu (2002) kratki igrani video