Matija Milčinski

Rojen v Ljubljani.

Filmografija

Asistent režije
Sončni krik (1968) celovečerni igrani film
Montažer
Palček (1978) kratki dokumentarni etnografski film
Režiser
Coprnica Zofka (1989) celovečerni igrani film
Prestop (1980) celovečerni igrani film
Ben Daut (1979) kratki dokumentarni film
Omladina Jugoslavije (1978) kratki dokumentarni film
Palček (1978) kratki dokumentarni etnografski film
Udarna brigada (1977) otroška TV nadaljevanka
Polikarp (1975) TV igra
Polikarp (1969) dokumentarni
Polikarp (1969) kratki igrani film
Amerika (1968) študijski dokumentarni film
Orfej in Evridika (1968) študijski igrani film
Scenarist
Ben Daut (1979) kratki dokumentarni film
Omladina Jugoslavije (1978) kratki dokumentarni film
Polikarp (1975) TV igra
Polikarp (1969) kratki igrani film
Polikarp (1969) dokumentarni
Amerika (1968) študijski dokumentarni film
Orfej in Evridika (1968) študijski igrani film