Nataša Matjašec

V letih 1989 – 1994 študirala dramsko igro na AGRFT. Kot igralka je sodelovala v številnih gledaliških predstavah in postavitvah. Igrala je v več filmih, med drugim glavno vlogo v celovečercu Radio doc. (1994) Mirana Zupaniča in stransko v prvencu Vincija V. Anžlovarja Babica gre na jug (1991).

Filmografija

Nastopajoči
Traktor, ljubezen in rock'n'roll (2011) celovečerni igrani film
Drugo dejanje (2008) srednjemetražni igrani film
Ivana Kobilica - portret slikarke (2007) celovečerni dokumentarni film
Vikend paket (2007) kratki igrani film
Odgrobadogroba (2005) celovečerni igrani film
Ruševine (2004) celovečerni igrani film
Pogled 2002 (2002) kratki igrani video
Homo Erectus (2001) kratki igrani video
Vrt (2000) študijski igrani film
Samota v dvoje - Večer (2000) kratki igrani film
Radio.doc (1995) celovečerni igrani TV film
One way ticket (1992) študijski igrani film
Gospodična Mary (1992) celovečerni igrani TV film
Babica gre na jug (1991) celovečerni igrani film
Prostor (po)gleda (1989) študijski igrani film
Nekdo drug (1989) celovečerni igrani film
Odmevi časa (0) neznan
Režiser
Tiigra (2001) kratki dokumentarni video
Scenarist
Tiigra (2001) kratki dokumentarni video