Vuksan Lukovac

Filmografija

Montažer
Neke nedelje (1987) kratki igrani film
Hudodelci (1987) celovečerni igrani film
Bio jednom jedan Sneško (1987) celovečerni igrani film
Osveta (1986) celovečerni igrani film
Butnskala (1985) celovečerni igrani film
Karlo u Rimu (Biciklista) (1985) kratki dokumentarni film
Tajvanska kanasta (1985) celovečerni igrani film
Pazi šta radiš (Maturanti) (1984) celovečerni igrani film
Una (1984) celovečerni igrani film
Šta je s tobom, Nina (1984) celovečerni igrani film
Pismo - glava (1983) celovečerni igrani film
Eva (1983) celovečerni igrani film
Balkan ekspres (1983) celovečerni igrani film
Variola Vera (1982) celovečerni igrani film
Erogena cona (1981) celovečerni igrani film
Dečko koji obećava (1981) celovečerni igrani film
Smer - revolucija (1980) kratki dokumentarni film
Svetozar Marković (1980) celovečerni igrani film
Dobro došao druže Tito u svoju staru fabriku (1979) kratki dokumentarni film
Ta hiša je moja, pa vendar moja ni (1976) kratki dokumentarni film
Izrada i otkrivanje spomenika velikom srpskom satiričaru Radoju Domanoviću, kao i druge manifestacije povodom proslave 100-god (1975) kratki dokumentarni film
Protiv Kinga (1974) celovečerni igrani film
Sutjeska (1973) celovečerni igrani film
Pukovnikovica (1972) celovečerni igrani film
Breme (1972) celovečerni igrani film
Uloga moje porodice u svjetskoj revoluciji (1971) celovečerni igrani film
Nedelja v bolnišnici (1969) kratki dokumentarni film
Pohod (1968) celovečerni igrani film
Snaga je pol zdravja (1967) kratki dokumentarni film
Pošalji čoveka u pola dva (1967) celovečerni igrani film
Praznik (1967) celovečerni igrani film
Tople godine (1966) celovečerni igrani film
Kapi, vode, ratnici (Žive vode - Mali Skver - Kapi) (1962) celovečerni igrani omnibus