Marija Lojk

Rojena v Kranju.

Filmografija

Nastopajoči
Nepopisan list (2000) celovečerni igrani film
Radio.doc (1995) celovečerni igrani TV film
Gospodična Mary (1992) celovečerni igrani TV film
Trinajstica (1988) celovečerni igrani TV film
Nobeno sonce (1984) celovečerni igrani film
Najin sin (1976) kratki igrani film
Barvna harmonija (1976) kratki igrani film
Sončni dnevi občana Urbana (1975) kratki igrani propagandni film
Begunec (1973) celovečerni igrani film
Slovenska riviera (1973) kratki igrani turistično-propagandni film
Ljubezen gre skozi kuhinjo (1972) kratki igrani propagandni film
Desant na Drvar (1963) celovečerni igrani film
Balada o trobenti in oblaku (1961) celovečerni igrani film