Marko Mandić

Filmografija

Nastopajoči
Maček Muri - Kosilo (2018) kratki animirani film
Človek s senco (2018) celovečerni igrani film
Maček Muri – Sprehod (2016) kratki animirani film
Nočno življenje (2016) igrani
Štiri stvari, ki sem jih želel početi s tabo (2015) igrani
Inferno (2014) igrani
Maček Muri (2013) animirani
Vaje v objemu (2012) igrani
Pokrajina Št. 2 (2008) celovečerni igrani film
Lasje (2008) kratki igrani film
Za konec časa (2008) celovečerni eksperimentalni film
L ... kot ljubezen (2007) celovečerni igrani film
Vikend paket (2007) kratki igrani film
Odmevi časa (0) neznan