Igor Laloš

Filmografija

Oblikovalec zvoka
Duhec (2012) igrani
Črni bratje (2010) igrani
Ukradeno otroštvo (2010) neznan
Kandidatka in šofer (2010) neznan
Tolažnik (2009) igrani
Leteča brata Rusjan (2009) srednjemetražni dokumetarno-igrani film
Občutek za veter (2008) srednjemetražni dokumetarno-igrani film
Veronika in Friderik (2008) srednjemetražni dokumetarno-igrani film
Vampir z Gorjancev (2008) celovečerni igrani TV film
Vaja zbora (2008) celovečerni igrani TV film
Veter se požvižga (2008) celovečerni igrani film
Dišalo je po jazzu (2007) srednjemetražni dokumetarno-igrani film
Otroci s Petrička (2007) celovečerni dokumentarni film
Usode (2007) srednjemetražni dokumetarno-igrani film
Kamera tukaj in tudi teče (2007) srednjemetražni igrani film
Slovenija v Cameri Obscuri (2006) celovečerni dokumentarni film
En dan resnice (2006) srednjemetražni igrani film
Foto/Photo portret Joco Žnidaršič, Neznosna lahkost fotografiranja (2005) srednjemetražni dokumentarni TV film
Kako živijo slovenski gradovi (2003) dokumentarna TV nanizanka
Novi svet (2003) TV nadaljevanka
Mati (2002) kratki dokumentarni TV film
Che Sara (2002) študijski dokumentarni film
Mesečniki danes spijo (2002) študijski dokumentarni film
Sokotra - otok zmajevega drevesa (2001) kratki dokumentarni TV film
Dvojne počitnice (2001) TV nadaljevanka
Nuba, čisti ljudje (2000) kratki dokumentarni TV film
Portreta z ozadjem (2000) kratki dokumentarni film
Arija iz druge sobe - Portret Emerika Bernarda (2000) kratki dokumentarni TV film
Obrazi iz Marijanišča (2000) kratki dokumentarni TV film
Vrtičkarji (2000) TV nadaljevanka
Vstopi na L (2000) kratki dokumentarni TV film
Ko nam je žoga padla na glavo - Portret Milka Djurovskega (2000) kratki dokumentarni TV film
Lucky Number (1999) kratki igrani film
Skrivnostna notranjost Bele gore (1999) kratki dokumentarni film
Med štirimi stenami (1998) kratki dokumentarni TV film
Sirene na mejah noči (1998) kratki dokumentarni TV film
Čarobni prsti (1997) študijski igrani film
Odvrženi (1997) kratki dokumentarni TV film
Domače obrti na Slovenskem - Puškarji (1996) kratki dokumentarni TV film
Domače obrti na Slovenskem - Krovci (1996) kratki dokumentarni TV film
Peter in Petra (1996) kratki igrani film
Pavji krik (1996) študijski igrani film
Domače obrti na Slovenskem - Kamnarji in kamnoseki (1996) kratki dokumentarni TV film
Dosjeji J. K. (1995) TV nadaljevanka
Nekje živi Cenka (1988) celovečerni igrani TV film
Snemalec zvoka
Čisto pravi gusar (1987) celovečerni igrani film
Ljubezen nam je vsem v pogubo (1987) celovečerni igrani film
Zvok
Polka film (2010) neznan