Milena Kumar

Rojena v Ljubljani.

Filmografija

Kostumograf
Kavarna Astoria (1989) celovečerni igrani film
Ljubezni Blanke Kolak (1987) celovečerni igrani film
Živela svoboda (1987) celovečerni igrani film
Doktor (1985) celovečerni igrani film
Rajni takrat (1985) TV igra
Rodna letina (1985) mini TV nadaljevanka
Resnični obraz Anite Novak (1984) TV nadaljevanka
Življenje v krogu (1984) TV igra
Jama (1983) TV igra
Vsako jutro dobro jutro (1983) TV igra
Sanjarjenje (1983) TV igra
Boj na požiralniku (1982) celovečerni igrani film
Razseljena oseba (1982) celovečerni igrani film
Ante ali Prispevki za življenjepis A. Jereba (1982) TV nadaljevanka
Brucka (1981) TV igra
Manj strašna noč (1981) TV nadaljevanka
Ščuke pa ni, ščuke pa ne (1980) TV nadaljevanka
Nenavadni dogodki v Kotu ali Morebitna vrnitev in ponovno izginotje Jožefa Dremla (1980) TV igra
Nepovabljeni gost (1979) TV igra
Deček z miškami (1979) TV igra
Človek - naše največje bogastvo (1979) TV igra
Jolanda - kdo je to? (1979) TV igra
V Nemčiji še kač ni (1979) TV igra
Kati Kustecova (1979) TV igra
Vida (1979) TV igra
Čednost v dolini šentflorjanski (1979) TV igra
Draga moja Iza (1979) celovečerni igrani film
Poslednja luč (1979) TV igra
Izsiljevanje (1978) TV igra
Zasilna zavora (1978) TV igra
Polom (1978) TV igra
Balada o jubileju (1977) TV igra
Trije posvetnjaki (1977) TV igra
Pravica v vasi Brezje (1977) TV igra
Roke Andreja Podlipnika (1976) TV igra
Vrnitev (1976) celovečerni igrani TV film
Odprava zelenega zmaja (1976) TV nadaljevanka
Sobota dopoldan (1976) TV igra
Čudoviti prah (1975) celovečerni igrani film
Balada o ulici (1975) TV igra
Frontno gledališče - Igralska skupina IX. korpusa (1975) TV igra
Ko je pomlad: 6. Zaspanka Andreja (1975) kratki igrani TV film
Frontno gledališče - Smeh v partizanih (1975) TV igra
Frontno gledališče - "Veseli teater" (1975) TV igra
Med strahom in dolžnostjo (1975) celovečerni igrani film
Gorjupa bajta (1975) TV igra
Žrtev umetnosti (1975) TV igra
Celjski sodni proces (1974) TV igra
Vest in pločevina (1974) TV nanizanka
Ulica treh rodov (1974) TV igra
Plenk - Plenk (1972) otroška TV igra
Pogreb (1972) TV igra
Mesto izobilja (1971) otroška TV igra
Poslednja postaja (1971) celovečerni igrani film
Vojaki ob koncu vojne (1971) TV igra
Naočnik in očalnik (1971) otroška TV nadaljevanka
Kaplan Martin Čedermac (1970) TV igra
VOS (1965) TV nadaljevanka
Naš avto (1962) celovečerni igrani film
Veselica (1960) celovečerni igrani film
Akcija (1960) celovečerni igrani film
Tri četrtine sonca (1959) celovečerni igrani film