Sandi Krošl

Rojen v Ljubljani.

Filmografija

Nastopajoči
Tea (2006) celovečerni igrani film
Kavarna Astoria (1989) celovečerni igrani film
Učna leta izumitelja Polža (1982) celovečerni igrani film
Razseljena oseba (1982) celovečerni igrani film
Ko zorijo jagode (1978) celovečerni igrani film
Bele trave (1976) celovečerni igrani film
Idealist (1976) celovečerni igrani film
Povest o dobrih ljudeh (1975) celovečerni igrani film
Med strahom in dolžnostjo (1975) celovečerni igrani film
Cvetje v jeseni (1973) celovečerni igrani film
Lov na jelene (1972) celovečerni igrani film
Amandus (1966) celovečerni igrani film