Marijan Kozina

Filmografija

Avtor glasbe
Vivat Kozina (2007) celovečerni igrano-dokumentarni TV film
To človeka jezi (1984) kratki dokumentarni film
Tržič, biser med gorami (1966) kratki dokumentarni TV film
Sprehod po Beli krajini (1965) kratki dokumentarni propagandni film
Jesenska noč med slovenskimi polharji (1962) kratki dokumentarni film
Vratiću se (1957) celovečerni igrani film
Dolina miru (1956) celovečerni igrani film
Plat zvona (1955) kratki dokumentarni film
Kekec (1951) celovečerni igrani film
S Titovimi brigadirji (1948) kratki dokumentarni film
Na svoji zemlji (1948) celovečerni igrani film