Branko Kosić

Filmografija

Direktor fotografije
Tito pred temama revolucije (1985) kratki dokumentarni film
Tito i železničari (1977) kratki dokumentarni film
Tito prvi putnik (1976) kratki dokumentarni reportažni film
Proslava 30 godina AVNOJ-a (1974) kratki dokumentarni film
Četvrta konferencija nesvrstanih (1973) kratki dokumentarni reportažni film
Tito na Kosovu (1971) kratki dokumentarni reportažni film
Treća konferencija nesvrstanih zemalja u Lusaki (1970) kratki dokumentarni reportažni film
Partizanske kolone (1958) kratki dokumentarni film