Mirjam Korbar

Rojena v Mariboru.

Filmografija

Nastopajoči
Zastoj (2019) celovečerni igrani film
Petelinji zajtrk (2007) celovečerni igrani film
Quick View - Toplo-hladno (2005) diplomski igrani film
Ljubljana je ljubljena (2005) celovečerni igrani film
Oblak (2001) študijski igrani film
Steber (1997) TV igra
Rabljeva freska (1995) celovečerni igrani film
Halgato (1994) celovečerni igrani film
Kdo bo koga (1993) TV nadaljevanka
Črna orhideja (1989) celovečerni igrani TV film
Trinajstica (1988) celovečerni igrani TV film
Ljubezen nam je vsem v pogubo (1987) celovečerni igrani film
Kormoran (1986) celovečerni igrani film
Nekaj na "g" (1986) kratki igrani TV film