Drago Kočiš

Filmografija

Oblikovalec zvoka
Besede onkraj vidnega (2011) dokumentarni
Bogdan Borčić (2009) srednjemetražni dokumentarni TV film
Amor magister oprimus (2007) kratki dokumentarni film
Kaj pa gospod Bach? (2004) celovečerni igrano-dokumentarni TV film
Modra soba (2003) študijski igrani film
Zgodba gospoda P. F. (2002) celovečerni dokumentarni film
En dan (2001) študijski dokumentarni film
Dvakrat na teden (2001) študijski dokumentarni film
Nekoga moraš imeti rad (2001) študijski igrani film
Pavle (2001) študijski igrani film
Zlato srce (2001) študijski igrani film
Z ljubeznijo (2000) študijski igrani film
Lora in njeni moški (2000) kratki igrani film
The Stroj (2000) kratki dokumentarni TV film
Figurae Veneris (2000) diplomski igrani film
Cesta (2000) diplomski igrani film
Brezno (1998) celovečerni igrani film
Vbod (1998) študijski dokumentarni film
Oglas (1998) študijski igrani film
Maša za moje ustreljene (1997) kratki dokumentarni TV film
Kdo bo koga (1993) TV nadaljevanka
Good rockin' tonight (1992) študijski igrani film
Zakaj jih nisem vse postrelil? (1990) študijski igrani film
Snemalec zvoka
Glasba je časovna umetnost, LP film Pankrti – Dolgcajt (2006) srednjemetražni dokumentarni TV film
Zvok
Alma M. Karlin: Samotno potovanje (2009) celovečerni igrano-dokumentarni TV film