Bojan Kastelic

Filmografija

Direktor fotografije
Fant, pobratim smrti 2 (2012) dokumentarni
Pisma iz Egipta (2010) neznan
Muzika od Trsta do Trbiža (2010) neznan
Angela vode: Skriti sponim (2009) celovečerni igrani TV film
Soba 408 (2009) srednjemetražni igrani TV film
Leteča brata Rusjan (2009) srednjemetražni dokumetarno-igrani film
Vsakdan ni vsak dan (2008) kratki igrani film
Sonja (2007) srednjemetražni igrani film
Instalacija ljubezni (2007) celovečerni igrani film
Hočem osvojiti svet – Portret igralke Marije Vere (2006) srednjemetražni dokumentarni TV film
Koncert za mobilne telefone in orkester (2005) srednjemetražni dokumetarno-igrani film
Valček za 4 (2005) srednjemetražni dokumetarno-igrani film
Foto/Photo portret Joco Žnidaršič, Neznosna lahkost fotografiranja (2005) srednjemetražni dokumentarni TV film
Child in time (2004) kratki igrani film
Pod Prešernovo glavo (2004) kratki dokumentarni TV film
Potovka (2004) srednjemetražni dokumentarni TV film
Prijatelj čebelar (2003) diplomski igrani film
Pesnikov portret z dvojnikom (2003) celovečerni igrani film
Gangl (2003) celovečerni igrani TV film
Zvočnost slovenske duše (2003) dokumentarna TV nanizanka
Supermarket (2002) kratki igrani TV film
Varuh meje (2002) celovečerni igrani film
Žlahtni komedijant - portret Zlatka Šugmana (2000) kratki dokumentarni TV film
Mila naša Mila - Portret Mile Kačič (1998) kratki dokumentarni TV film
Adrian (1998) kratki igrani film
Zijalo (1998) študijski dokumentarni film
Prinesite mi glavo Sama Peckinpaha (1998) kratki dokumentarni TV film
Joško je naš sosed (1997) kratki dokumentarni film
Tretje oko (1997) dokumentarna TV nanizanka
Brez štroma (1997) študijski dokumentarni film
Sex Pistols - Welcome Home (1997) kratki dokumentarni film
Med nebom in zemljo (1997) kratki dokumentarni TV film
Srečni Srečko iz Lokve (1996) kratki dokumentarni TV film
Utrinki iz snemanja (1995) kratki dokumentarno-risani film
Fant, pobratim smrti (1992) kratki dokumentarni TV film
Od Kneippa do kofeta s smetanco in nazaj (1992) diplomski dokumentarni film
Bau-bau (1991) kratki igrani film
Jezuiti se vračajo (1991) kratki dokumentarni TV film
Volite mene (1990) kratki dokumentarni TV film
Prihod (1990) kratki dokumentarni TV film
Razglednice (1989) študijski dokumentarni film
Nekje živi Cenka (1988) celovečerni igrani TV film
Ljubezen nam je vsem v pogubo (1987) TV nadaljevanka
Ljubezen nam je vsem v pogubo (1987) celovečerni igrani film
Kras 88 (1982) kratki dokumentarni film
Snemalec
Muzika od Trsta do Trbiža (2010) neznan
Bronasti vijak (1988) TV nadaljevanka
Ljubezen nam je vsem v pogubo (1987) celovečerni igrani film