Polona Juh

Rojena v Ljubljani.

Filmografija

Nastopajoči
Ivan (2017) igrani
Maček Muri – Sprehod (2016) kratki animirani film
Maček Muri (2013) animirani
Čefurji raus! (2013) igrani
Lahko noč, gospodična (2011) celovečerni igrani film
Darilo (2010) neznan
Igra s pari (2009) celovečerni igrani TV film
Volilni molk (2009) kratki igrani film
Vučko (2007) kratki igrani film
Uglaševanje (2005) celovečerni igrani film
Child in time (2004) kratki igrani film
Želim vse (2004) celovečerni igrani TV film
Pod njenim oknom (2003) celovečerni igrani TV film
Jebiga (2000) celovečerni igrani film
Bonboniera (1995) kratki igrani TV film
Felix (1995) celovečerni igrani film
Carmen (1995) celovečerni igrani film
Rojevanje Leara (1993) celovečerni dokumentarni film