Janez Jerman

Filmografija

Direktor filma
Na svoji zemlji (1948) celovečerni igrani film
Nastopajoči
Krč (1979) celovečerni igrani film
Draga moja Iza (1979) celovečerni igrani film
Amandus (1966) celovečerni igrani film
Lucija (1965) celovečerni igrani film
Samorastniki (1963) celovečerni igrani film
Naš avto (1962) celovečerni igrani film
Ples v dežju (1961) celovečerni igrani film
L'Enclos / Ograda (1961) celovečerni igrani film
X-25 javlja (1960) celovečerni igrani film
Tri četrtine sonca (1959) celovečerni igrani film
Kala (1958) celovečerni igrani film
Tri zgodbe (1955) celovečerni igrani film
Na svoji zemlji (1948) celovečerni igrani film