Miloš Battelino

Rojen v Ljubljani.

Filmografija

Narator
Križ in kladivo (2015) dokumentarni
Nastopajoči
Petelinji zajtrk (2007) celovečerni igrani film
Boli? (2005) kratki igrani film
Gangl (2003) celovečerni igrani TV film
Carmen (1995) celovečerni igrani film
Triangel (1991) celovečerni igrani film
Do konca in naprej (1990) celovečerni igrani film
Veter v mreži (1989) celovečerni igrani film
Christophoros (1985) celovečerni igrani film
Trije prispevki k slovenski blaznosti (1983) celovečerni igrani film
Rdeči boogie ali Kaj ti je deklica (1982) celovečerni igrani film
Razseljena oseba (1982) celovečerni igrani film
Splav meduze (1980) celovečerni igrani film
Beli azil (1975) študijski igrani film