Ven Jemeršić

Filmografija

Direktor fotografije
Realnost (2008) celovečerni igrani film
Posnetek od blizu (2007) srednjemetražni dokumetarno-igrani film
Dobro urejeni mrtveci (2005) celovečerni igrani film
Desperado tonic (2004) celovečerni igrani omnibus
Kleščar (2003) celovečerni igrano-dokumentarni TV film
Ljubljana (2002) celovečerni igrani film
Boš pa mrzlo jedo (2002) študijski igrani film
Orgazmus (2002) študijski igrani film
Oda Prešernu (2001) celovečerni igrani film
Figurae Veneris (2000) diplomski igrani film
Svobodna si. Odloči se. (2000) kratki igrani film
Jezni (2000) kratki igrani film
Žile (2000) študijski igrani film
Tišina pred nevihto (2000) študijski igrani film
Predor (2000) diplomski igrani film
Porno film (2000) celovečerni igrani film
Vrvohodec (1999) kratki igrani film
Kaj bi še rad? (1999) diplomski igrani film
Zjutro (1998) študijski igrani film
Mondo Bobo (1997) celovečerni igrani film
Bil sem Elvis (1997) kratki dokumentarni film
Nastopajoči
Realnost (2008) celovečerni igrani film