Stole Janković

Filmografija

Avtor literarne predloge
Glineni golub (1966) celovečerni igrani film
Režiser
Tren (1978) celovečerni igrani film
Partizani (1974) celovečerni igrani film
Narodni poslanik (1964) celovečerni igrani film
Radopolje (1963) celovečerni igrani film
Pesma o mojoj zemlji (1962) kratki dokumentarni film
Partizanske priče (Crveni šal, Povratak) (1960) celovečerni igrani omnibus
Kroz granje nebo (1958) celovečerni igrani film
Scenarist
Tren (1978) celovečerni igrani film
Partizani (1974) celovečerni igrani film
Narodni poslanik (1964) celovečerni igrani film
Pesma o mojoj zemlji (1962) kratki dokumentarni film
Partizanske priče (Crveni šal, Povratak) (1960) celovečerni igrani omnibus
Kroz granje nebo (1958) celovečerni igrani film
Njih dvojica (1955) celovečerni igrani film
Poslednji most (1954) celovečerni igrani film