Branko Ivatović

Filmografija

Direktor fotografije
Banović Strahinja (1981) celovečerni igrani film
Čovjek koga treba ubiti (1979) celovečerni igrani film
Prvi splitski odred (1972) celovečerni igrani film
Brat doktora Homera (1968) celovečerni igrani film
Nož (1967) celovečerni igrani film
Kako su se voleli Romeo i Julija (1966) celovečerni igrani film
Desant na Drvar (1963) celovečerni igrani film
Sjenka slave (1962) celovečerni igrani film
Sreća dolazi u 9 (1961) celovečerni igrani film
Signali nad gradom (1960) celovečerni igrani film
Rafal u nebo (1958) celovečerni igrani film
Vratio se u zavičaj (1955) kratki dokumentarni propagandni film
Požar na selu (1953) kratki igrani propagandni film