Antonije Isaković

Filmografija

Avtor literarne predloge
Berlin Kaputt (1981) celovečerni igrani film
Tren (1978) celovečerni igrani film
Zaseda (1969) celovečerni igrani film
Tri (1965) celovečerni igrani film
Dve noči u jednom danu (1963) celovečerni igrani film
Partizanske priče (Crveni šal, Povratak) (1960) celovečerni igrani omnibus
Kroz granje nebo (1958) celovečerni igrani film
Scenarist
Berlin Kaputt (1981) celovečerni igrani film
Tren (1978) celovečerni igrani film
Tri (1965) celovečerni igrani film
Dve noči u jednom danu (1963) celovečerni igrani film
Jedini izlaz (1958) celovečerni igrani film