Tone Homar

Rojen v Perovem pri Kamniku.

Filmografija

Nastopajoči
Ječarji (1990) celovečerni igrani film
Ljubezen nam je vsem v pogubo (1987) celovečerni igrani film
Živela svoboda (1987) celovečerni igrani film
Naš človek (1985) celovečerni igrani film
Dediščina (1984) celovečerni igrani film
Pustota (1982) celovečerni igrani film
Grajski biki (1967) celovečerni igrani film
Amandus (1966) celovečerni igrani film
Hruške (1964) kratki igrani film
Tistega lepega dne (1962) celovečerni igrani film
Dobro morje (1958) celovečerni igrani film
Dolina miru (1956) celovečerni igrani film
Jara gospoda (1953) celovečerni igrani film