Marjan Hlastec

Rojen v Zagorju.

Filmografija

Nastopajoči
Ljubezen po kranjsko (1991) celovečerni igrani TV film
Kavarna Astoria (1989) celovečerni igrani film
Nekdo drug (1989) celovečerni igrani film
Odpadnik (1988) celovečerni igrani film
Bronasti vijak (1988) TV nadaljevanka
Poletje v školjki (II) (1988) celovečerni igrani film
Živela svoboda (1987) celovečerni igrani film
Zločinci (1987) TV igra
Čisto pravi gusar (1987) celovečerni igrani film
Butnskala (1985) celovečerni igrani film
Ljubezen (1984) celovečerni igrani film
Naša krajevna skupnost (1980) TV nadaljevanka
Večeri Julijana Stepnika (1975) TV igra
Sončni krik (1968) celovečerni igrani film
Zgodba, ki je ni (1967) celovečerni igrani film
Grajski biki (1967) celovečerni igrani film
Samorastniki (1963) celovečerni igrani film
Naš avto (1962) celovečerni igrani film
Družinski dnevnik (1961) celovečerni igrani film