HAVC / Hrvatski audiovizualni centar

Filmografija

Sofinanciral
Nori dnevi (2018) celovečerni dokumentarni film
Izbrisana (2018) celovečerni igrani film
iOtok (2018) dokumentarni
Akcija D. B. (2018) celovečerni dokumentarni film
Moj dedek je padel z Marsa (2018) neznan
Ivan (2017) igrani
Koyaa - Leteči zvezek (2017) kratki lutkovni animirani film
Koyaa - Razigrani avtomobilček (2017) kratki lutkovni animirani film
Playing Men (2017) srednjemetražni dokumentarni TV film
Houston, imamo problem! (2016) igrano dokumentarni
Ti me nosiš (2015) igrani
Kosec (2014) igrani
Inferno (2014) igrani
Mama Evropa (2013) dokumentarni
Dvojina (2013) igrani
Koyaa - Roža (2013) kratki lutkovni animirani film
Nočne ladje (2012) igrani
Krogi (2012) igrani
Srečen za umret (2012) neznan
Lahko noč, gospodična (2011) celovečerni igrani film
Parada (2011) igrani