Matej Križnik

Filmografija

Direktor fotografije
Božična večerja (2011) igrani
Sfinga (2011) igrano dokumentarni
Osebna prtljaga (2009) celovečerni igrani film
Lajf (2008) celovečerni igrani film
Dan v Benetkah (2008) kratki igrani film
Bordo rdeča (2007) kratki igrani film
Kratki stiki (2006) celovečerni igrani film
Šelestenje (2002) celovečerni igrani film
Lora in njeni moški (2000) kratki igrani film
Kostumograf
Sfinga (2011) igrano dokumentarni
Snemalec
Sfinga (2011) igrano dokumentarni
Šelestenje (2002) celovečerni igrani film