Borut Veselko

Rojen v Črni na Koroškem.

Filmografija

Nastopajoči
Družinica (2017) igrani
Nika (2016) igrani
Dva Ena (2015) igrani
Talenti (2014) igrani
Obletnica (2010) igrani
Darilo (2010) neznan
Mokuš (2006) celovečerni igrani film
Poker (2001) celovečerni igrani film
Nepopisan list (2000) celovečerni igrani film
Vrt (2000) študijski igrani film
Balkanska ruleta (1997) kratki igrani film
Steber (1997) TV igra
Peter in Petra (1996) kratki igrani film
Betonski človek (1995) kratki igrani film
Radio.doc (1995) celovečerni igrani TV film
Nasmeh pod pajčolanom (1993) celovečerni igrani TV film
Morana (1993) celovečerni igrani film
Operacija Cartier (1991) celovečerni igrani TV film
Kavarna Astoria (1989) celovečerni igrani film
Nekje živi Cenka (1988) celovečerni igrani TV film