Jurij Souček

Rojen v Ljubljani.

Filmografija

Nastopajoči
Moj sin, seksualni manijak (2006) kratki igrani film
Zlato srce (2001) študijski igrani film
Sladko življenje (2001) TV etuda
Z ljubeznijo (2000) študijski igrani film
P.S. (1988) celovečerni igrani omnibus
Čisto pravi gusar (1987) celovečerni igrani film
Heretik (1986) celovečerni igrani film
Pahljača mladosti (1985) kratki igrani TV film
Botre (1976) TV igra
Strah (1974) celovečerni igrani film
Družinski dnevnik (1961) celovečerni igrani film
L'Enclos / Ograda (1961) celovečerni igrani film
Tri četrtine sonca (1959) celovečerni igrani film
Tovariš telefon (1958) kratki igrani satirični film
Ne čakaj na maj (1957) celovečerni igrani film
Tri zgodbe (1955) celovečerni igrani film
Trenutki odločitve (1955) celovečerni igrani film
Režiser
40 zelenih slonov (1981) otroška TV nadaljevanka