Marko Simčič

Rojen v Ljubljani.

Filmografija

Nastopajoči
Osa (2007) kratki igrani film
Pripovedke iz medenega cvetličnjaka (1991) TV nadaljevanka
Kavarna Astoria (1989) celovečerni igrani film
Poletje v školjki (II) (1988) celovečerni igrani film
Vmesni čas (1986) celovečerni igrani TV film
Učna leta izumitelja Polža (1982) celovečerni igrani film
Prestop (1980) celovečerni igrani film
Samoupravna interesna skupnost (1977) kratki igrani instruktivni film
Delegatski sistem (1977) kratki igrani instruktivni film
Temeljna organizacija združenega dela (1977) kratki igrani instruktivni film
Pomladni veter (1974) celovečerni igrani film
Let mrtve ptice (1973) celovečerni igrani film
Ko pride lev (1972) celovečerni igrani film
Peta zaseda (1968) celovečerni igrani film
Po isti poti se ne vračaj (1965) celovečerni igrani film