Pepi Sekulič

Filmografija

Kostumograf
Jasnovidka (2004) celovečerni igrani TV film
Scenograf
Stanje šoka (2011) celovečerni igrani film
Realnost (2008) celovečerni igrani film
Kaj boš počel, ko prideš ven od tu? (2005) kratki dokumentarni plesni film
Desperado tonic (2004) celovečerni igrani omnibus
Novi svet (2003) TV nadaljevanka
Zvenenje v glavi (2002) celovečerni igrani film
Ljubljana (2002) celovečerni igrani film
Varuh meje (2002) celovečerni igrani film
Predor (2000) diplomski igrani film
Jezni (2000) kratki igrani film
Spleti čisto blizu vas (1999) TV igra
Stereotip (1997) celovečerni igrani film
Deklica s frnikulami (1997) kratki dokumentarni film
Koromandija (1997) študijski igrani film
Outsider (1996) celovečerni igrani film
Lojze se je zbudil, kot ponavadi (1995) študijski igrani film