Hanna Preuss Slak

Rojena v Bydgoszczu (Poljska).

Filmografija

Montažer
Kras 88 (1982) kratki dokumentarni film
Zid (1982) kratki igrani film
Na domačiji (1982) kratki dokumentarni film
Oblikovalec zvoka
Tea (2006) celovečerni igrani film
Uglaševanje (2005) celovečerni igrani film
Pes, ki je umrl ob pravem času (2005) diplomski igrani film
Desperado tonic (2004) celovečerni igrani omnibus
Varuh meje (2002) celovečerni igrani film
Fužine zakon (2002) študijski igrani film
Krotilci časa (2002) kratki igrani video
Ljubljana (2002) celovečerni igrani film
Predor (2000) diplomski igrani film
Jebiga (2000) celovečerni igrani film
Hop, Skip & Jump (2000) kratki igrani film
Obrazi zelene reke (1999) kratki dokumentarni film
Vrvohodec (1999) kratki igrani film
Blues za Saro (1999) celovečerni igrani film
Stari most (1998) kratki dokumentarni film
Otroci na cesti (1998) študijski igrani film
Adrian (1998) kratki igrani film
Brez štroma (1997) študijski dokumentarni film
Balkanska ruleta (1997) kratki igrani film
Vrtoglavi ptič (1996) kratki igrano-plesni film
Lojze se je zbudil, kot ponavadi (1995) študijski igrani film
Snemalec zvoka
Obleka (2006) študijski igrani film
Hej, tovariši (2006) študijski igrani film
Quick View - Toplo-hladno (2005) diplomski igrani film
Ljubljana (2002) celovečerni igrani film
Krotilci časa (2002) kratki igrani video
Jebiga (2000) celovečerni igrani film
Predor (2000) diplomski igrani film
Hop, Skip & Jump (2000) kratki igrani film
Vrvohodec (1999) kratki igrani film
Stari most (1998) kratki dokumentarni film
Adrian (1998) kratki igrani film
Brez štroma (1997) študijski dokumentarni film
Ekspres, ekspres (1997) celovečerni igrani film
Balkanska ruleta (1997) kratki igrani film
Vrtoglavi ptič (1996) kratki igrano-plesni film
Outsider (1996) celovečerni igrani film
Lojze se je zbudil, kot ponavadi (1995) študijski igrani film
Herzog (1995) celovečerni igrani film
Ko zaprem oči (1993) celovečerni igrani film
Srčna dama (1991) celovečerni igrani film
Koza je preživela (1991) študijski igrani film
Do konca in naprej (1990) celovečerni igrani film
Kavarna Astoria (1989) celovečerni igrani film
Prostor (po)gleda (1989) študijski igrani film
Maja in vesoljček (1988) celovečerni igrani film
Hudodelci (1987) celovečerni igrani film
Usodni telefon (1987) celovečerni igrani film
Ljubezni Blanke Kolak (1987) celovečerni igrani film
Čas brez pravljic (1986) celovečerni igrani film
Butnskala (1985) celovečerni igrani film
Trije prispevki k slovenski blaznosti (1983) celovečerni igrani film
Eva (1983) celovečerni igrani film
Krizno obdobje (1981) celovečerni igrani film
Nabiralništvo (1980) kratki dokumentarni instruktivni film