Ivanka Mežan

Rojena v Mariboru.

Filmografija

Nastopajoči
Pojdi z mano (2016) igrani
Vztrajanje (2016) igrani
Potenje morskega ježka (2014) študijski igrani
Panika (2013) igrani
Deklica in drevo (2012) neznan
9:06 (2009) celovečerni igrani film
Vsakdan ni vsak dan (2008) kratki igrani film
Instalacija ljubezni (2007) celovečerni igrani film
Moj sin, seksualni manijak (2006) kratki igrani film
Ko naju več ne bo (2005) diplomski igrani film
Ljubljana je ljubljena (2005) celovečerni igrani film
Decembrski dež (1990) celovečerni igrani film
Coprnica Zofka (1989) celovečerni igrani film
Bronasti vijak (1988) TV nadaljevanka
Živela svoboda (1987) celovečerni igrani film
Veselo gostivanje (1984) celovečerni igrani film
Deseti brat (1982) celovečerni igrani film
Pustota (1982) celovečerni igrani film
Nasvidenje v naslednji vojni (1980) celovečerni igrani film
Čudoviti prah (1975) celovečerni igrani film
Cvetje v jeseni (1973) celovečerni igrani film
Let mrtve ptice (1973) celovečerni igrani film