Jerneja Jambrek

Rojena v Ljubljani.

Filmografija

Kostumograf
Zmaga ali kako je Maks Bigec zasukal kolo zgodovine (2011) igrani
Kitajci prihajajo (2009) kratki igrani film
Igra s pari (2009) celovečerni igrani TV film
Pirandello (2008) kratki igrani film
Vikend paket (2007) kratki igrani film
Breze, morje in neskončno (2007) srednjemetražni dokumetarno-igrani film
Mokuš (2006) celovečerni igrani film
Patriot (1998) celovečerni igrani film
Mostovi mojega dedka (1998) kratki igrani TV film
Desetka (1998) TV etuda
Izgubljene besede (1996) študijski igrani film
Maruška (1993) študijski igrani film
Od Kneippa do kofeta s smetanco in nazaj (1992) diplomski dokumentarni film
Predsednik (1992) celovečerni igrani TV film
Primer Feliks Langus ali Kako ujeti svobodo (1991) celovečerni igrani TV film
Pod sinjim nebom (1988) celovečerni igrani TV film
Čisto pravi gusar (1987) celovečerni igrani film
Kostumografija
Tolažnik (2009) igrani
Soba 408 (2009) srednjemetražni igrani TV film
Vsakdan ni vsak dan (2008) kratki igrani film
Morje v času mrka (2008) celovečerni igrani film
Od električarja z ljubeznijo (2008) kratki igrani film
Nastopajoči
Deseti brat (1982) celovečerni igrani film