Gregor Baković

Rojen v Ljubljani.

Filmografija

Nastopajoči
Hvala za Sunderland (2012) igrani
Župnikov konjiček (2010) igrani
Piran - Pirano (2010) celovečerni igrani film
Kitajci prihajajo (2009) kratki igrani film
9:06 (2009) celovečerni igrani film
Kosilnica (2006) srednjemetražni igrani film
Moj sin, seksualni manijak (2006) kratki igrani film
Odgrobadogroba (2005) celovečerni igrani film
Sladke sanje (2001) celovečerni igrani film
Ekspres, ekspres (1997) celovečerni igrani film
Carmen (1995) celovečerni igrani film
Rojevanje Leara (1993) celovečerni dokumentarni film
Balkanski revolveraši (1991) študijski igrani film
Koza je preživela (1991) študijski igrani film