Bindweed Soundvision

Filmografija

Izvršni producent
Outsider (1996) celovečerni igrani film
Koproducent
Med nebom in zemljo (1997) kratki dokumentarni TV film
Produkcijska hiša
Slepa pega (2002) celovečerni igrani film
Tito (2001) kratki dokumentarni film
Piščalka (2001) kratki dokumentarni etnografski film
Križišče 2 (2000) kratki risani film
Vrvohodec (1999) kratki igrani film
Adrian (1998) kratki igrani film
Križišče (1998) kratki risani film
Duh velikih jezer (1995) celovečerni dokumentarni TV film
Lojze se je zbudil, kot ponavadi (1995) študijski igrani film
Ko zaprem oči (1993) celovečerni igrani film
Rojstvo naroda (1992) kratki dokumentarni TV film