OBVESTILO PRIJAVITELJEM IN PARTNERJEM Slovenskega filmskega centra, javne agencije Republike Slovenije

14. september 2021
Do preklica.

Spoštovani,

vljudno prosimo, da v skladu z navodili NIJZ in v skladu s predpisom Vlade Republike Slovenije, ki ureja pogoj prebolevnosti, cepljenosti ali testiranja (v nadaljevanju: PCT), ob vstopu v prostore Slovenskega filmskega centra, javne agencije Republike Slovenije (v nadaljevanju SFC) upoštevate vsa varnostna navodila v zvezi z ravnanjem preprečevanja epidemije COVID 19.

Prosimo, da se za obisk na SFC v naprej dogovorite z osebo, h kateri ste namenjeni, prav tako vas prosimo, da v prostore SFC vstopate posamično in si ob vhodu takoj razkužite roke ter upoštevate veljavne predpise za preprečevanje širjenja bolezni COVID - izpolnjevanje enega od PCT pogojev: prebolevnost, cepljenje ali negativni izvid testa (48 ur v primeru hitrega testa oz. 72 ur v primeru PCR testa). V vseh prostorih je ves čas obvezna uporaba zaščitne maske. Vljudno prosimo, da upoštevate navodila in tako poskrbite za zdravje nas vseh.

Ob vstopu v prostore SFC dosledno upoštevajte vsa varnostna pravila (varnostna razdalja, umivanje ter razkuževanja rok, higieno kašlja) in dosledno uporabljajte zahtevano zaščitno opremo (nošenje maske glede na sprotna navodila NIJZ). Kdor kaže znake bolezni, naj obvezno ostane doma in se izogiba stiku z ljudmi!

Za vaše sodelovanje se vam že v naprej lepo zahvaljujemo!

Ostanimo zdravi in pazimo drug na drugega!