Mateja Teja Glažar

Rojena v Varaždinu (Hrvaška).

Filmografija

Nastopajoči
Moški (2010) neznan
Angela vode: Skriti sponim (2009) celovečerni igrani TV film
Kajmak in marmelada (2002) celovečerni igrani film
Radio.doc (1995) celovečerni igrani TV film
Decembrski dež (1990) celovečerni igrani film
Odpadnik (1988) celovečerni igrani film
Ljubezni Blanke Kolak (1987) celovečerni igrani film
Od zlata jabuka (1986) celovečerni igrani film
Doktor (1985) celovečerni igrani film
Dih (1983) celovečerni igrani film
Razseljena oseba (1982) celovečerni igrani film
Krč (1979) celovečerni igrani film
Reportaža o primeru tehnika Alojza Matka (1977) TV igra
Poslednja postaja (1971) celovečerni igrani film
Zgodba, ki je ni (1967) celovečerni igrani film