Vlastimir Gavrik

Filmografija

Scenograf
Most (1979) kratki igrani film
Crvena zemlja (1975) celovečerni igrani film
Derviš i smrt (1974) celovečerni igrani film
Majstor i Margarita (1972) celovečerni igrani film
Zvezde su oči ratnika (1972) celovečerni igrani film
Onkraj (1970) celovečerni igrani film
Oxygen (1970) celovečerni igrani film
Krvava bajka (1969) celovečerni igrani film
Sarajevski atentat (1968) celovečerni igrani film
Brat doktora Homera (1968) celovečerni igrani film
Dobar vetar plava ptico (1967) celovečerni igrani film
Roj (1966) celovečerni igrani film
Prvi građanin male varoši (1961) celovečerni igrani film
Ne diraj u sreću (1961) celovečerni igrani film
Sam (1959) celovečerni igrani film
Subotom uveče (Na košavi - Doktor - Svira odličan džez) (1957) celovečerni igrani omnibus
Cipelice na asfaltu (Zorica - Ljutko - Gvozdeni orao) (1956) celovečerni igrani film
Daleko je sunce (1953) celovečerni igrani film