Aleksandar Gavrić

Filmografija

Nastopajoči
Moja luda glava (1971) celovečerni igrani film
Nizvodno od sunca (1969) celovečerni igrani film
Ubistvo na podmukao i svirep način i iz niskih pobuda (1969) celovečerni igrani film
Do pobedata in po nea (1966) celovečerni igrani film
Kako su se voleli Romeo i Julija (1966) celovečerni igrani film
Stepenice hrabrosti (1961) celovečerni igrani film
X-25 javlja (1960) celovečerni igrani film
Signali nad gradom (1960) celovečerni igrani film
Potraga (1956) celovečerni igrani film