Branko Ivanovski Gapo

Filmografija

Režiser
Pomegu dva Ilindena (1971) kratki dokumentarni reportažni film
Tito vo Makedonija (1971) kratki dokumentarni reportažni film
Vreme bez vojna (1969) celovečerni igrani film
Denovi na iskušenje (1965) celovečerni igrani film
Tito među mladima (1962) kratki dokumentarni reportažni film
XVI finale na fudbalskiot kup (1961) kratki dokumentarni reportažni film
Scenarist
Pomegu dva Ilindena (1971) kratki dokumentarni reportažni film
Tito vo Makedonija (1971) kratki dokumentarni reportažni film
Denovi na iskušenje (1965) celovečerni igrani film
Tito među mladima (1962) kratki dokumentarni reportažni film
XVI finale na fudbalskiot kup (1961) kratki dokumentarni reportažni film