Manja Fuks

Filmografija

Montažer
Slike iz života udarnika (1972) celovečerni igrani film
Prvi splitski odred (1972) celovečerni igrani film
Neka daleka svjetlost (1969) celovečerni igrani film
Mali vojnici (1967) celovečerni igrani film
Diverzanti (1967) celovečerni igrani film
U sukobu (1963) celovečerni igrani film
Srešćemo se večeras (1962) celovečerni igrani film
Naš avto (1962) celovečerni igrani film
Vrata ostaju otvorena (1959) celovečerni igrani film
Male stvari (1957) celovečerni igrani film