Matija Šturm

Filmografija

Izvršni producent
Koyaa - Zmrzljivi šal (2017) kratki lutkovni animirani film
Koyaa - Plešoče nogavice (2017) kratki lutkovni animirani film
Koyaa - Vztrajne nalepke (2017) kratki lutkovni animirani film
Koyaa - Leteči zvezek (2017) kratki lutkovni animirani film
Koyaa - Razigrani avtomobilček (2017) kratki lutkovni animirani film
Slovo (2016) animirani
Koyaa - Roža (2013) kratki lutkovni animirani film
Koyaa - Lajf je čist odbit (2011) kratki lutkovni animirani film
Producent
Meni ptič, tebi nič! (2015) animirani